348 Grubu Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Bana sen lazımsın isimli şarkı ile spotify viral listede yer alan 348 isimli grup merak edilen isimlerden biri olmayı başarmıştır. Listelerde üst sıralarda görmeye başladığımız 348 grubu kimdir ?hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

348 grubu kimdir nereli gercek adi nedir

Grubun Bana sen lazımsın, Kaybeden ikimizdik, Başucumdaki lamba, Ve o güzel kadınlar gibi tekli parçaları mevcut. 2018 Mayıs ayında kurulan 348, o zamandan itibaren 2.5 yıl boyunca çeşitli yerlerde cover sahneleri yaparak dinleyicileriyle buluşmayı başardı. Sonraları söz ve müzikleri kendilerinin olan parçalar üzerinde çalışmaya başlayan grup, ilk teklileri olan “Kaybeden İkimizdik” ile 2020 yılının Temmuz ayında alternatif müzik piyasasına adım attı. 348 grubu nereli ? bu bilgi mevcut değil. Grup üyelerinin nereli olduğu bilinmiyor.

İlk teklisiyle başarılı bir çıkış yapan grup, 2020 yılının Eylül ayında çıkardıkları yeni teklileri “Bana Sen Lazımsın” ile kısa bir süre sonra, Ekim ayında Türkiye Viral 50 listesinde yer aldı. 348 daha sonraları, 2020 yılının Kasım ayında 3. teklileri olan “Başucumdaki Lamba”yı yayınlayarak dinleyicileriyle tekrar buluştu. Kısa bir aradan sonra, 2021 yılının Şubat ayında “Ve O Güzel Kadınlar” isimli teklileriyle grup, senenin ilk çıkışını gerçekleştirdi. 348 grubu gerçek adı ne ? 348’in üyeleri olan Yiğitberk Siper, Atılay Yeşilada ve Semih Kılınç üçlüsü, 2021 yılı içerisinde yayınlanacak olan ilk albümleri ile ilgili çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir