Acun Ilıcalı Alpay Kazan Kimdir?

TV8’de yayınlanan Survivor Allstar yarışmasının 7 Mart tarihinde yayınlanan son bölümünde Ada Konseyi yapıldı. Konseyde Acun Ilıcalı’nın olmadığını görenler şaşırdılar. Acun’un ekranda olmamasının sebebi, yakın dostunu kaybetmiş olmasıydı. Ada Konseyini Ilıcalı yerine Murat Ceylan sundu.

Murat Ceylan: “Ekibimizden, ailemizden çok değerli biri, canımız parçamız bizden koptu. Bir süredir boğuştuğu amansız hastalığa maalesef Alpay ağabeyimiz yenik düştü. Bugün ben de sınanıyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ayakta durmakta güçlük çekiyorum, kelimeleri seçemiyorum. Alpay ağabey şahsım adıma çocukluğumdan beri tanıdığım, bana ağabeylik yapan biriydi. Sizler de yakından tanıyordunuz çoğunuzun anıları vardı” dedi.

alpay kazan

ALPAY KAZAN KİMDİR?

Alpay Kazan, uzun süredir Acun Medya’da farklı görevlerde yer almıştı. Kazan, Göz6, Survivor, Exathlon ve Ütopya gibi projelerin başındaydı. Acun Medya Genel İdari Koordinatörü olan Alpay Kazan bir süredir kanser hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Uzun yıllardır birlikte çalıştığı arkadaşının ölüm haberiyle yıkılan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından mesaj paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir