AKDO Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Son olarak Batuflex’in İllegale isimli parçasına beat yapan ve tekrar merak edilen isimlerden olan AKDO kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

akdo kimdir gercek adi nedir

AKDO gerçek adı nedir ? Gerçek adı Can Akdoğan olan AKDO, 2020 yılından itibaren yaptığı müzik altyapıları ile adından bahsettirmeye başlamıştır. Batuflex’le olan parçalarıyla da tanınmaktadır. Batuflex’in bu kadar başarılı olmasının arkasındaki güç denebilir. Genellikle Batuflex ve Lvbel c5 ile parçaları bulunmaktadır. Özellikle Batuflex, Lvbel C5 gibi sanatçılara yaptığı beatler oldukça beğenilmiştir.

Hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Daha fazla bilgiye sahip olundukça sizlerle paylaşacağız. Siz de bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yorum

  1. ver bakayım akto arabam daci seviyorum çift kale maç yap gö gö göremmedim kimseden fayda işler yolunda bebek işler racon sen dıfuhpoı sen aslında bana bunlar sökmez neler olucağını görcez olmaz bukadarı olmaz eeeğğğğğğğğğğğğğğğğğhhhhhh lvbel cc5 baba hadi döndür bana bebeğim vallahi öldüm sana

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir