Allame Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Tepki ile birlikte yaptığı BOOM BAP isimli parçası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Aynı zamanda müzik listelerinde de üst sıralarda yer almıştır. Öncesinde deTrabzonspor’a ‘Yan yana’ isimli bir marş seslendiren ve müzikteki Karadeniz şivesi ile dikkatleri üzerine çeken bir rapçidir. Allame kimdir ? kendisi hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşacağız.

allame kimdir nereli gercek adi nedir

Allame nereli ? 27 Temmuz 1987 yılında Trabzon doğumludur. Aslen de Trabzonlu’dur. Allame kaç yaşında ? 2021 yılı itibariyle 34 yaşındadır. Babasının iş için gittiği İsrail’den hediye olarak getirdiği teyp ile ilk kez müzikle tanıştığını söylemektedir. Trabzon’da bulunan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nden mezun olmuştur. Ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film bölümünde okumuştur. TRT Çocuk’ta Maysa ve Bulut adlı çizgi dizide seslendirmenlik yapmıştır. Allame Evli mi ? 2018 yılında iç mimar olan Gülşah Boncuk ile evlenmiştir. Trabzon’da rapçi Zifo ile tanıştıktan sonra ilk solo albümü olan Aforizma’yı çıkarmıştır. Rapçi Joker ile bir çok parçaya imza atmış ve ardından da araları açılmıştır. Allame gerçek adı nedir ? Gerçek adı Hamza Gül’dür.

Üniversite döneminde Eskişehir’de Leşker Asakir’le tanıştıktan sonra 2008 senesinde Batarya Records’u kurdu. Aynı yıl ilk albümleri olan Senkronize’yi yayımladılar. Sonrasında da Leşker’le birlikte 2010 yılında Kurşun Batarya albümüne imza attılar. Daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmından sizler de eklemeler yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir