Aqtaii Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Herkesim isimli teklisi ile spotify gibi listelerde viral haline geldikten sonra merak edilen isimlerden biri olmayı başarmıştır. Peki Aqtaii kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

aqtaii kimdir gercek adi nedir

Herkesim , Cenneti Müjdeleyen, Aşkını döngüye sar, Deli dolu biri, Issız, Aşk Ayrı Kasımda, Düşün düşünmeyenini, Sigara gibisin, Üzgünüm ama üzgün değilim, Keşke olmasa keşkem isimli şarkıları bulunan Aqtaii gerçek adı nedir ? Gerçek adı Aktay olup Almanya’da doğmuştur. 7 yaşında İzmir’e taşınmıştır. Farklı semtlerde yani hem nezih hem de kötü semtlerde oturduğunu söylemektedir.

Kendi ağzından hayat hikayesi ise şöyledir; Hayatımla ne yaptığıma gelecek olursak kendimi bildim bileli aklımda iki şey vardı, “piçlik ve hayallerim” Belki de bu yüzdendir ki okul yıllarım uyumak, kavga etmek ve okuduğum kitaplarla hayallerimi kovalamak arasında geçti. Fakat tüm umursamazlığıma rağmen 3 dersten okul birincisiydim. Bundan 5 yıl önce, kazandığım üniversiteyi okumak için Almanya’ya taşındım fakat taşınır taşınmaz hedefim değişmişti. “Bu mal yaptıysa ben de yaparım” diyerek merak saldığım müzikten başka hiçbir şeyi görmez oldum ve bir atölyede işe girip odama stüdyomu kurdum. Pipimi kullanmayı öğrendiğimden beri ilgimi çeken Hip-hop kültüründe artık bir dinleyici değil, sanatçı olmak istiyordum. Üniversite planımı iptal edip kendimi her şeyimle birlikte müziğe verdim ve o günden beri beni müzük kadar heyecanlandıran bir şey yok. Yaptığım tarzı size anlatamam, herhangi bir türe ait göremiyorum, pek de sikimde değil doğrusu neye benzeyip benzemediği. Tek isteğim; insanların, şarkılarım aracılığıyla hislerini olabilecek en yoğun şekilde yaşaması ve dünyaya bir kaç dakikalığına benim evrenimden bakması. Bu evreni inşa etmeye ne şekil devam edeceğimizi konuşmak isterdim fakat ben bile bilmiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir