Artık Enpara’ya Şubeden Para Yatırılıyor

Şubesiz dijital bankacılığın lideri konumunda olan Enpara.com bugün 500.000’i aşan müşteri sayısına ulaşmayı başardı.

Enpara hesabınızla ilgili tüm işlemleri sadece ATM ile yapabiliyorsunuz. Ancak para yatırma ve çekme konusunda yoğun talepler karşısında Finansbank Enpara zor durumda kaldı ve şubeden para yatırma ve çekme işlemleri başlatıldı.

Aartık Enpara.com hesaplarınıza Finansbank şubelerinden para yatırabilirsiniz ve para çekebilirsiniz.

Finansbank Enpara’nın müşterilerinden ricası ise gereksiz işlemler dışında zorunlu durumlarda şubeden işlem yapmalarıdır.

Önemli açıklama aşağıdaki gibi:

Bugünden itibaren, mevcutta yasal hakkınız olan şubeden para çekebilme özelliğine ek olarak, Finansbank şubeleri aracılığıyla hiçbir ücret ödemeden Enpara.com hesaplarınıza TL, USD veya EUR yatırabilirsiniz. Ancak bu konuda sizlerden önemli bir ricamız var. Şubeler Enpara.com’un hizmet kanallarından birisi olmadığı için, yapılacak her para yatırma/çekme işlemi için şubeler tarafından Enpara.com’a bir maliyet yansıtılacak. Biliyorsunuz, Enpara.com olarak maliyetlerimizden sağladığımız her tasarrufu daha avantajlı mevduat ve kredi faiz oranları sunarak sizinle paylaşıyoruz. Bu doğrultuda Enpara.com hesaplarınıza para yatırma/çekme işlemleri için öncelikle ATM’leri kullanacağınıza, gerçekten ihtiyacınız olması durumunda Finansbank şubelerini kullanacağınıza inanıyor ve bu konuda desteğinizi rica ediyoruz.

enpara-encard

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir