Ashley Benson Kimdir?

Ashley Benson Kimdir?

Doğum Adı: Ashley Victoria Benson
Takma Adı: Ash, AshBenzo, Benzo
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1989
Doğum Yeri: Anaheim Hills, California, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 162 cm
Kilosu: 54 kg
Saç Rengi: Sarışın
Göz Rengi: Mavi
Ölçüleri: 86-61-86 cm
Ayakkabı Numarası: 39
Meslek: Oyuncu, Model, Dansı
Ebeveynleri: Baba: Jeff Benson; Anne: Shannon Benson;  Kardeş: Shaylene
İlişkileri: Devon Werkheiser, Justin Thorne (2008-2009), Ryan Good (2010-2012), Keegan Allen (2012), Chord Overstreet, James Franco (2012-günümüz)

ashley-benson-kapak-covor-photo

Hakkında:

Amerika Birleşik Devletleri`nden dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Ashley Benson Kaliforniya`da doğup büyüyen ünlü aktrist 1989 doğumludur…
Ashley 3 yaşından beri jazz, bale ve hiphop gibi dansların eğitimi aldı.
Şarkı söylemeyi çok seviyor.
Birçok reklamda görev alan Ashley, daha sonra aktirist oldu.

Filmografi:

Film
Yıl Film Rolü Notlar
2004 13 Going on 30 Six Chick
2005 Neighbors Mindy Short film
2007 Bring It On: In It to Win It Carson Direct-to-video
2008 Bart Got a Room Alice
2008 Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal Brooke Tippit TV film
2010 Christmas Cupid Caitlin Quinn TV film
2013 Spring Breakers Brit
2013 Paranoia Kate Wright
Televizyon
Yıl Dizi Rolü Notlar
2002 Nikki Dancer “Working Girl” (season 2: episode 18)
2002 The District Melissa Howell “Explicit Activities” (season 3: episode 3)
2002 The West Wing Girl “Game On” (season 4: episode 6)
2004 Strong Medicine April “Cape Cancer” (season 5: episode 4)
2004–2007 Days of our Lives Abigail Deveraux Regular role
2005 7th Heaven Margot “Tangled Web We Weaved” (season 9: episode 17)
“Hungry” (season 9: episode 19)
2005–2006 Zoey 101 Candice “Quinn’s Date” (season 1: episode 8)
“Spring Break-Up” (season 2: episode 10-11)
2006 The O.C. Riley “The Summer Bummer” (season 4: episode 6)
2008 CSI: Miami Amy Beck “Bombshell” (season 7: episode 5)
2008 Supernatural Tracy Davis “It’s the Great Pumpkin, Sam Winchester” (season 4: episode 7)
2009–2010 Eastwick Mia Torcoletti Series regular
2010–present Pretty Little Liars Hanna Marin Lead role
2011 CollegeHumor Originals Female 1 “Secret Girl Language” (season 1: episode 151)
2012 Punk’d Herself “Heather Morris” (season 9: episode 9)
2013 How I Met Your Mother Carly Whittaker “Ring Up!” (season 8: episode 14)
Müzik Videoları
Yıl Klip Rolü Notlar
2002 “True Love” Öğrenci Lil’ Romeo video
2007 “That Girl” NLT video
2010 “BlackLight” One Call video
2012 “Honestly” Ryan Follesé’nın sevgilisi Hot Chelle Rae video

Resimleri – Fotoğrafları:

Ashley_Benson-profile-photo

ashley-benson

ashley-benson-bacak

Ashley-Benson

ashley-benson-en-guzel-fotograflari

ashley-benson-fotoğrafları

ashley-benson-resimleri

Bir önceki yazımız olan Meryem Uzerli Kimdir? başlıklı makalemizde Biyografi, Meryem Uzerli Biyografisi ve Meryem Uzerli Boyu Kaç Cm? hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir Cevap Yazın

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close