Atakan Stress Kimdir, Kaç Yaşında, Gerçek Adı Nedir?

Kanlı Elmas isimli rap parçaya Medipark ve Şanışer ile imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Atakan Stress kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

atakan stress kimdir kac yasinda gercek adi nedir

a.k.a. ve stress rumuzlarıyla da tek başına tanınmaktadır. Underground rap piyasasının sivri dilli rapper’ı olarak bilinmektedir. Hayki, Defkhan, Patron, Bela gibi rap müzikte önde gelen isimler ile ortak projelere imza atmıştır. Rapangels Pi’nin eski eşidir. Yaşadıkları sorunlardan dolayı karşılıklı diss parçaları bulunmaktadır.

Bir çok Türkçe Rap Şarkısı ve 2009 Atakan Stress & Bela Dünyayı Solu isimli Albümü vardır. 7. kat, Paraşüt gibi parçaları spotify üzerinde yayınlanmıştır. Instagram adresi atakanxstress şeklindedir.

Atakan Stress Nereli ? kendisi aslen Antalya’lı olup Antalya’da doğmuştur. Atakan Stress kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 34 yaşındadır. 10 kasım 1988 doğum tarihidir. Atakan Stress gerçek adı nedir ? tam adı Atakan Kılınc 2006 da ilk profesyonel kayıtlarını se7enty ile beraber yaptıgı ‘last fall’ albümü ile kaydetmeye başlamıştır. Daha sonra askerliğini yapan Bela’nın askerden gelmesi ile yavaş yavaş kayıtlar almaya başlayan ekibe Şanışer’in de dahil olmasıyla birlikte Beathouse Records u tekrar kurdular. Yapılan iki albüm ve atakan’ın askere gitmesi, Newada ile üretilen parcaların internete ‘ölüm tarlası’ albümü olarak verilmesinden sonra bir takım kişisel anlaşmazlıklar yaşayan grup dağılmıştır. Askerden geldikten sonra
tekrar Bela ile çalışmalara başlayan Atakan Stress sonrasında cıkarttıkları ‘dünyayı solu’ albümü ile tekrar dikkatleri üzerine çekmeyi basardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir