Ayaz Erdoğan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ayaz Erdoğan ve Mengelez ikilisi Baba isimli şarkısıyla büyük bir çıkış yapmıştır. Baba isimli şarkının listelerde yer almasıyla birlikte de merak edilen isimlerden biri olmayı başarmıştır. Peki Ayaz Erdoğan kimdir ? kendisi hakkındaki tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

ayaz erdogan kimdir nereli kac yasinda

Ayaz Erdoğan nereli ? 17 Şubat 1994 İstanbul doğumludur. Aslen Mardinlidir. Müziğe İlk adımını 14 yaşında atmıştır. Ayaz Erdoğan kaç yaşında olduğu da merak edilenlerden olup kendisi 27 yaşındadır.

Müziğe küçük yaşlarda başlamış ve bestelerini de kendisi yazmıştır. Aynı zamanda piyano ve gitar çalmayı da öğrenmiştir. 2004 yılında güzel sanatlar lisesinden mezun olmuştur. Söz yazarı, besteci ve aynı zamanda prodüktörlük yapan Erdoğan 2016 yılında Emre Sokman ile birlikte Werewolf Music şirketini kurarak birçok şarkıcının da yapımcılığını yapmıştır.

İlk olarak 2019 yılında Ederin Olsun şarkısı ile tanınmıştır. Ederin olsun, helal etmiyorum gibi şarkılarla listelerde kendine yer edinmiş ve şarkıları milyonlarca kişi tarafından beğenilmiştir.

Kendisi hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yorum

  1. Zorunlu Posta

    kendisi hakkında daha fazla bilgiye sahibim ve kendisinin erkek olduğunu herkesle paylaşmak istedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir