Bagaj Havuzu Ne İşe Yarar?

bagaj havuzu ne ise yararAraç bagaj havuzları artık her araç için üretiliyor ve eskiden çok bilinmese de artık kullanımı oldukça arttı. Bagaj havuzu ne işe yarar ne için kullanılır birçok insan bilmemekte ve böyle bir aksesuarın varlığından da habersizdir. Bagaj havuzu aracın orijinalinde bulunmayan bir aksesuardır. Bu aksesuarın amacı sadece görüntü değildir. Bagaj havuzu ne demek ? Aracın tıpkı yerlerinde bulunan paspasları gibi bagaj havuzu da aslında bir nevi bagaj paspasıdır. Ancak bagaj paspası kumaş paspaslar olabilmekte ve kayma yapmaktadır. Bagaj havuzu kaymayacaktır ve aracın döşemesini sıvılardan koruyacaktır.

Bagajı çok kullanıyorsanız ve eşya taşıma gibi amaçlarla da kullanıyorsanız temizlenmesi oldukça zahmet olacaktır. Araçların marka ve modeline göre bagaj havuzları özel olarak üretilmekte ve tam olarak oturmaktadır.

Satın alacağınız bir bagaj havuzu herhangi bir sıvı dökülmesi durumunda da bagajın kirlenmemesini sağlayacaktır. Çıkarıp yıkayıp tekrar yerine koymak oldukça temiz kalmasını sağlayacaktır. Bagaja dökülen süt ve yoğurt gibi gıdaların dökülmesi sonrası temizlenmesi oldukça zor olacağı gibi bir bagaj havuzu alıp kullanmanız durumunda dökülen hiçbir şey sizi etkilemeyecektir. Özellikle yeni bir araç alıyorsanız ya da titiz birisi iseniz bir havuz almak sizi çok problemden kurtaracaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir