Baker Aaron Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Melike Şahin’in Öpmem lazım isimli şarkısının remixini yapan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Baker Aaron kimdir ? Hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

baker aaron kimdir gercek adi nedir

Baker Aaron gerçek adı nedir ? gerçek ismi Harun Iyicil’dir. Duygulu ve organik RnB, hip-hop ve neo-soul’a (bu türlere özel olmasa da) eğilimli bir tarza sahip, İstanbullu bir multi-enstrümantalist müzisyen ve yapımcıdır. Nu normal, Colourblind, Whats the problem, How it geels, Change, Take me, Lost, Fool Again, Just my luck, Perfect for love gibi parçaları vardır. Kerem Akdağ gibi soul, R&B, hip hop tarzlarının bir araya geçtiği bir zeminde kendine has müzikler üretmeye çalışıyor.

Ustalığını müzikal olarak geliştirmek için yıllar harcadıktan sonra, Nick Brewer, Kadeem Tyrell, Naomi Scott gibi sanatçılarla yaptığı çalışmalarda olduğu kadar müziğinde de duyulabilen mükemmel bir ses damak tadına sahip çok yönlü, çok-türlü bir yapımcı haline geldi. ve Kat Deal.

İlk EP’si ‘Prelusion’, Rory (Joe Budden Podcast), Reprezent Radio, Worldwide FM ve Earmilk gibi çeşitli zevk yaratıcı bloglardan destek aldı.

Instagram adresi bakeraaron şeklinedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir