Bakırköy Midyeci Koray

midyeci koray bakirkoy kimdirBakırköy meydana çok yakın bir lokasyonda açılan Midyeci Koray oldukça lezzetli ve servisiyle fark yaratıyor. Midyenin yanı sıra lezzetli kokoreçleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

Midye denilince lezzetli olmasının yanı sıra sağlıklı ve temiz olması da çok önemli. Burada öğrendiğimiz kadarıyla midyeleri çiftlik midyesi yani özel olarak üretiliyor. Kendi tesislerinde doldurup pişirme yaptıklarını ve sağlıklı koşullarda hazırlandığını eklediler. Normal soğuk midyenin yanı sıra sıcacık midye ve soslu midye de yapıyorlar. Şuana kadar bildiğiniz midyelerden çok daha farklı. Güler yüzlü personelleriyle hızlı hizmet verdikleri için de takdir ediyoruz doğrusu. Tren ile servis yapılması da çok dikkat çeken noktalardan birisi oluyor.

Midyenin haricinde kokoreçleriyle de efsane olabilecek bir işletme. İzmir usulu kokoreçleri gerçekten çok başarılı idi. Bol kokoreç vardı ve son derece lezzetliydi. Çevreye hem kokoreç hem de midye servisi yaptıkları gibi Scotty gibi uygulamalarla da çalışıyorlar. Bu lezzetten mahrum kalmamanızı öneririz. Mekanın yeri çok basit. Bakırköy meydana yakın ve Bakırköy Taş Mektep olarak bilinen okulun yanında bulunuyor. Mekanın yakınlarında balıkçılar mevcut. Yakında daha da çok noktada Midyeci Koray lezzetine ulaşmak istiyoruz. Umarız çok daha fazla dükkana ulaşırlar ve bu lezzeti ve hizmeti devam ettirerek daha çok kişiye ulaşabilirler.

Midyeci Koray
Adres: Cevizlik Mahallesi, Hallaç Hüseyin Sk. 11-7, 34142 Bakırköy/İstanbul
Telefon: (0212) 653 42 43

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir