Bugy Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Artz & Bugy Hayrola isimli şarkı ile Ezhel ile birlikte büyük bir çıkış yaptı. Bu çıkış yaptığı Hayrola isimli şarkı Youtube üzerinde listelere girmeyi başardı. Bugy kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşacağız.

bugy kimdir nereli gercek adi nedir

Bugy gerçek adı nedir ? Asıl adı Anıl Buğra Güler olup müzik hayatına ise 2008 yılında başlamıştır. Müziğe Rap ile başlayan Bugy, elektronik müzikte profesyonelleşerek, iki müzik türünü birleştirdiği ‘beatmaker’lıkla ilgileniyor. Elektronik müziğin başarılı ismi, sosyal medyada dağıtıma sunduğu, popüler remixleriyle de ünlenmiştir. Bugy nereli gibi bilgiler henüz bulunmuyor.

Türkiye’de birçok MC ile çalıştı ve Ezhel’in Artz ile birlikte ürettiği ilk albümü “Müptezhel” hip-hop ile sınırlı kalmayıp Türk müziğinde bir ilki gerçekleştirdi. O andan itibaren, Ezhel, Bugy ve Artz bir takım olarak çalışmaya devam ettiler (KOVL), birlikte bir dizi ardışık hit ve klasik ürettiler. Berlin’de de çalıştıktan sonra, 2019’da Artz ve birçok Alman prodüktörle birlikte Ezhel ve Ufo361’in ikonik albümünün prodüktörlüğünü yaptı. Made in Turkey” 2020’de. Şu anda Bugy, Artz ve Ezhel’in bir sonraki albümü ile solo eserler üretiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir