Canfeza Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Taladro ve Sancak ile birlikte Nafile isimli parçaya imza atan ve sonrasında tekrar merak edilen isimlerden olan Canfeza kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

canfeza kimdir gercek adi nedir

Canfeza nereli ? Aslen Bursalıdır. 4 Eylül 1990 Bursa doğumludur. 31 yaşındaki genç rapper Canfeza, yapmış olduğu parçalarla oldukça ilgi çekmeyi başarmaktadır. Rap dünyasına adını altın harflerle yazdıran başarılı rap şarkıcısıdır.

Canfeza gerçek adı nedir ? Gerçek adı Orhan Gül olan başarılı rapçi, lise yıllarında rap müzik ile tanışmıştır. Liseyi 3 senede bitiremeyince bırakmak zorunda kalmış ve iş hayatına atılmıştır. Okulu bırakmasının okuldaki yöneticilerin komplosu olduğunu söylemektedir. Boşta kalan zamanlarında rap müzik ile ilgilenen canfeza ilk rap müzik kaydını evinde kendi kendine kayıt yaparak müziğe başlamış ve kayıtlar almaya başlamıştır.

Nafile, Dönemem, Dua, paha, gaza, hoş geldin ve dem gibi birçok parçası bulunuyor. Canfeza kelimesinin Farsça ve Osmanlıca da farklı bazı anlamları bulunmaktadır. Gönül çelen, cana can katan demektir. Aynı zamanda çok az kullanılan bir müzik makamıdır.

Sizde başarılı rapçi hakkında çok daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir