Decrat Kimdir, Nerelidir, Gerçek Adı Nedir?

Ölüme davet isimli Kıyma dizi müziğini yaptıktan sonra merak edilen isimlerden biri haline gelen Decrat kimdir ? sanatçıyla ilgili tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

decrat kimdir nerelidir gercek adi nedir

Canbay & Wolker’in elbet bir gün adlı şarkısında nakaratı seslendirmiştir. Mayıs 2019’da Galatasaray’ın 22. lig şampiyonluk kutlamasında, alevler sarı kırmızı isimli parçayı yapmıştır. Sustalı, Gözüm arkada kalır, Kemancı, Geceyi bize sor, Connection, Sana dair, Işıksız sokaklar, Kadet, Zail, Derman gibi parçalara imza atmıştır. Decrat gerçek adı nedir ? gerçek adı Oğuzhan Salihoğlu’dur.

Decrat nereli ? bu bilgi şuan için bulunmuyor ancak ulaşılınca paylaşılacaktır. Decrat askere gidene kadar RAP müzikle hobi olarak uğraşmıştır. “Serseriler” ve Sıkıldım Hayattan” adlı parçlarını 3 Adım Müzik etiketiyle çıkarmıştır. Canbay ve Wolker ile birlikte de yaptıkları “Dört Duvar” adlı düet vardır. Decrat ismi ise Modern filozofinin babası Fransız Descartes’ten gelmektedir.

decratlgs Instagram hesabını kullansa da şuanda sayfası kapalı durumda. Muhtemelen şuanda sosyal medya kullanmıyor. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

2 yorumlar

  1. ahmet salihoğlu

    DECRAT ASLEN TRABZON SÜRMENELİ DİR.

  2. ahmet salihoğlu

    Aslen trabzon sürmenelidir 4 erkek kardeşin en küçüğüdür

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir