Defkhan Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Son olarak DJ Sivo ve Yener Çevik ile birlikte yaptığı Sıka Sıka isimli şarkı ile Youtube ve diğer platformlarda listelere girmeyi başarmıştır. Bu gelişme sonrasında da Defkhan kimdir merak edilen konu olmuştur.

defkhan kimdir nereli gercek adi nedir

1982 senesinde Hollanda’da doğmuş ve doğduktan sonra 14 gün burada yaşamış ve sonrasında Almanya’ya gelmiş daha sonra Türkiye’ye gelmiştir. 7 Yaşına kadar Türkiye’de yaşayıp yani ilkokulu Türkiye’de okuduktan sonra tekrar Almanya’ya dönüş yapmıştır. Defkhan gerçek adı nedir ? Mustafa Hakan Dursun gerçek adıdır.

1998 yılında Break dansa ilgi duymuş ve bu sayede de rap müzik hayatına da giriş yapmıştır. Daha sonrasında arkadaş gruplarıyla birlikte birçok organizasyonda bulunan başarılı rapçi kendini geliştirmeyi başarmıştır. 2003 senesinde “MissionUppercut” adlı gurubu kurmuştur. İlk çıkardığı albüm olan AllElementz ile adını çok iyi duyurmayı başarmıştır. Daha sonrasında da ikinci albümü olan “Git Gel Amerika 6 saat” albümünde de “Fırtına” rumuzlu rap dünyasının başarılı ismiyle birlikte çalışmıştır. Defkhan nereli ? kendisi 59 isimli bir grupta da bulunduğu için Tekirdağlı sanılıyordu ancak Tekirdağlı değil. Kendisinin aslen nereli olduğunu bilmiyoruz ancak bilenler yorumlarda paylaşabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir