Diyar Pala Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Diyar Pala dönem dönem oldukça popüler hale gelen ve merak edilen isimlerden olmayı başaran bir isim olmuştur. Son olarak Anla isimli şarkı ile merak edilen Diyar Pala kimdir ? hakkında tüm merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz.

diyar pala kimdir nereli kac yasinda

Diyar Pala kaç yaşında ? doğum tarihi 9 Mart 1981 olup 2022 yılı itibariyle 41 yaşındadır. Tek pişmanlığının da baba olmadığını açıklamıştır. İngiltere’nin başkenti Londra’da 4 çocuklu gurbetçi bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 11 yaşındayken müzik eğitimi almaya başlayan şarkıcı, 2 yıl boyunca Türkiye’de müzik eğitimi almış ve 2005 yılından itibaren ise profesyonel müzik yaşantısına adım atmıştır. 2007 yılının sonlarında ise “Yeni bir Flow” albümünü yayınlamıştır. Albümü Türkiye’nin yanı sıra İngiltere’de de yayınlanmıştır. Diyar Pala nereli ? aslen Gümüşhane’lidir. 4 çocuktan en küçük olanıdır. Evli olup olmadığı merak ediliyor, kendisi evli değildir ve en büyük özleminin de baba olmak olduğudur.

The Bill gibi ünlü TV dizilerinde de oyunculuk yapan Diyar Pala, 2012 yılında klibini de çektiği “Pompalamasyon” isimli şarkı ile gündem haline gelmiş ve sonrasında da uzun bir sessizlik yaşamıştır. Bu süre zarfında hayranları ile Instagram ve Twitter üzerinde yazışan ünlü rapçi; 16 Mayıs 2016 tarihinde Diyar Pala, resmi Youtube hesabında “dikkatli izle ve paylaş” adlı bir video yayımladı. Twitter üzerinden bu videoyu paylaşarak yeni albüm hazırlığı içerisinde bulunduğunu söyledi. Videonun içeriğinde albümün gelmeyecek olduğunu belirten bir hareket bulunuyordu. 1 Kasım 2016’da Pompalamasyon için bir remix hazırlamış ve tüm platformlarda da yayınlamıştır.

Youtube ve diğer ortamlarda popüler hale gelen parçaları ise “Bensiz Yapama”, “Yeşilimi Ver” ve “Bana Ne” adındaki şarkılarıdır. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Albüm ve tekliler ise aşağıdaki gibidir.

2007 – Yeni Bir Flow
2010 – Original
2011 – Seviş Benimle (single)
2011 – Pompalamasyon Remix (single)
2017 – Bana Ne (single)
2018 – Hayat (Ep)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir