E-Devlet E-Posta Doğrulaması İçin Girdiğiniz Kod Hatalıdır Hatası

Koronavirüs tedbirleri kapsamında tam kapanma kararı sonrası e-devlet üzerinden izin belgesi alınması zorunluluğu geldi. Görev belgesi veya diğer adıyla çalışma izin belgesi alınması için de belirli bir süre verildi. Kısa bir süre içinde zorunlu olarak alınması gerektiği için de e-devlet sisteminde e-başvuru sayfası da kilitlendi.

e devlet e posta dogrulamasi icin girdiginiz kod hatalidir hatasi

E-postanızın doğrulanmadığı durumlarda doğrulamanızı isteyecektir. Ancak birkaç gündür e-posta doğrulama sırasında hata veriliyor. Mail adresine gelen kod birebir aynı şekilde doğrulama sayfasına girildiği halde sistem yanlış kod girdiniz şeklinde hata veriyor.

“xx saatinde gönderilen e-Devlet Kapısı e-posta doğrulama kodunuzu giriniz” şeklinde şeklinde gelen maille gelen kod girildiğinde yanlış kod girdiniz şeklinde hata veriyor. Ancak belli bir süre sonra, çoğunlukla ertesi gün kendi kendine mail adresiniz onaylanıp güncellenmiş oluyor. Sistemin neden böyle bir hata verdiği bilinmiyor ancak herkeste bu hatanın meydana geldiği biliniyor. Sistemde aşırı yoğunluktan kaynaklanan bir sorun olduğu ise aşikar görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir