Facebook Wifi Nedir?

Facebook, anlaşmalı işyerlerinde ücretsiz wifi hizmeti sunmaya başladı. Dünyanın çeşitli yerlerinde denenen sistem artık ülkemizde de kullanılıyor. Sistem Facebook sayfasında konum paylaşımı yapıp sizin reklamınızı yapan herkese ücretsiz olarak misafir wifi paylaşımınızı yapıyor. Bu sayede reklam yapmış oluyorsunuz.
facebook wifi nedir
Bir mağaza veya restoran gibi fiziksel olarak gelinebilen bir işletmeniz mevcutsa daha fazla müşteri çekmek için Facebook wifi hizmeti verebilirsiniz. Facebook wifi, gelen kişiler Facebook’ta işletmenizde yer bildiriminde bulunduktan sonra işletmenizin misafir wifi ağına bağlanmasını sağlar.
Bilinmesi gerekir ki Facebook wifi bul özelliği sadece Facebook üzerinden kurulum yapıp bilgilerini paylaşan işletmelerin listesini sıralıyor. Bu sebeple Facebook’un wifi bul özelliğini kullanarak sadece anlaşmalı yerlerin hizmetini bulmanız mümkün. Şuan için çok az bir firma hizmet veriyor ancak ileride artar mı bilemiyoruz. Facebook kullanımının çok azaldığı düşünüldüğünde Instagram gibi bir uygulama üzerinden yapılsa idi çok daha fazla arz ve talep olacağını düşünüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir