Ford Triger Kayışı Ne Zaman Değişir?


Ford Triger Kayışı Ne Zaman Değişir ?

ford triger kayisi ne zaman degisir

Triger kayışının değişimi oldukça önemli bir durumdur. Ancak triger kayışının değişim zamanını tam olarak bilmedikleri gibi her usta farklı bir şey söyleyebilmektedir. Özel servisler bu kayışı düşük kilometrelerde değiştirip kar etme peşindeler. Bu konuyla ilgili yetkili servisten bilgi almak ve onların dediği kilometrede ve yılda kayışı değiştirmek en doğrusu.

Fiesta triger kayışı ne zaman değişir ?
Fiesta araçlar için her usta farklı bir yıl ve km söylerken ford yetkili servisleri 9 yıl ve 135.000 Km’de bir değişmesi gerektiği bilgisini vermektedir. Bu kilometreye kadar aracın herhangi bir farklı problemi yoksa triger kayışının ömrü bitmeyecek ve triger sebebiyle herhangi bir arıza yapmayacaktır.

www.ford.com.tr sitesinden satış sonrası onarım sekmesine girerek bakım onarım sayfasından araç tipine göre hangi yılda ve kmde ne işlem yapılması gerektiğini görebilirsiniz. Triger değişim zamanı 135.000 km veya 9 yıldır. Farklı bilgiler verilmektedir ancak ticari amaçla verilen bilgilerdir. Bunları dikkate almayın,yetkili servise sorarak ya da web sitesinden aracınızın modelini yazarak doğru bilgilere ulaşabilirsiniz.

softmvh.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir