[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #15008  25-07-2009 16:23 GMT+2 saat  

ThéWéN0ooM


Genel Moderatör


Tecrübe Puanı.: 60.4%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 711
Şehir: ÝstanbuL
Ülke:
Meslek: Mt2~Pwp (=
Yaş: 27
Facebook'ta Paylaş
Metin2 Takım Lideri AnkA İstifa Etmiş .......
İstifa Sebebini İse Hile Kullananlar ve Küfür v.b olaylar yüzünden gerçekleştiğini söylemiş


İşte Bu haber Bizim Takımımızı Bozdu



Geri Dönmiceni bildimiz Halde Seni Geri İstiyoruz AnkA

İşte AnkA'nın veda hutbesi uzun ama sabırla okuyun

Selamlar sevgili Metin2 oyuncuları,

Genelde yenilikleri duyurmak için kullandığım bu alanda farklı bir duyuru yapacağım bu kez. Metin2 Türkiye projesi hayata geçtiği günden bu yana buradayım, büyük bir sorumluluk aldım ve yerine getirmeye çalıştım. Cefakar bir takım kurdum, her biri sağolsunlar çok emek ve zaman harcadılar yeri geldi uykusuz kaldılar ama direndiler. Temiz bir oyun için, temiz bir oyun ortamı için çabaladılar ve çabaladık. Ancak bu çabalar üzülerek görüyoruz ki amacına ulaşmaktan çok uzak. Saygısızlık, küfür diz boyu... Oyun açıklarını kullanmak artık olağan bir iş haline gelmiş... Kimse ders almamış, kimse temiz oyunun kıymetini bilmiyor maalesef. Sizin için çabalayan takım üyelerinin de kıymetinin bilinmediği ortada, edilen küfürler genelden yazılan saygısız yazılar... Kimse bunlara gönüllü olduğu bir projede sonsuza dek katlanmaz, buna psikolojisi müsaade etmez. Yapılan işin ne kadar stresli olduğunu bilmiyor olabilirsiniz, ancak biraz mantıklı düşünen kişi bu kadar saygısız olamaz. Bunca zaman geçti, hep söyledik anlattık hala bir şikayet nasıl yapılır bilinmiyor hala GM’lerden yang yada eşya talep ediliyor saçma sapan sualler soruluyor. Hayatta en değerli hazine zaman ise bizler bu zamanı ne için harcadığımızı sorgular hale geldik. Hiçbir şekilde iyiye giden bir kitle yok, yapılan işe saygı duyan takdir eden yok o halde amaç nedir? Cevap belli, amaç olan oyuncu kendi eliyle bu amacı öldürüyor. Hepimiz okulumuzdan işimizden fedakarlık ettik, kendi adıma bu fedakarlık artık gerçek hayatımı olumsuz yönde etkilemeye başladı ve bir noktada bu gidişatı düzeltmek adına seçim yapmak gerekiyor. Tabii ki gerçek hayattaki mücadele çok daha önemli. Yıllardır online oyunların oyuncusuna birşeyler vermeye çalışıyorum; Ogame, Bitefight, Klan Savaşları ve son olarak Metin2... Teşekkür edenler de var tabii ki, ancak haddini aşıp terbiyesizlik yapanlar da azımsanmayacak kadar çok... Netice itibariyle başka yönlerden de verdiğimiz emeğin takdir edilmediğini görmek benim inandığımız bu oyuna olan bağımı zayıflattı.

Her zaman yanımda olan takım üyelerime, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten zoru başarmak için beklentisiz çabalıyorlar.

Alwuhush uykusuz gecelerin Admini, hilecilerin korkulu rüyası  Kimse bilmese de ben bilgisayar başında geçirdiğin uykusuz saatleri biliyorum emeğin için tüm oyuncular adına ben sana teşekkür ediyorum.

Rhea forumun yumuşak yüzlü admini seninde emeklerin çok fazla, hem foruma kattıklarınla hem takıma verdiğin tebessümle çevirilerdeki desteğinle hakkın ödenmez.

Smodlarım SGM’lerim üzerimizden aldığınız yük o kadar fazla ki tarif edilemez hepinize teşekkür ediyorum.

Modlarım GM’lerim çok büyük takdiri hakediyorsunuz, verilen her görevi üşenmeden sabırla yerine getirip takımın iskeleti oldunuz, emekleriniz için teşekkür ederim.

Hyperion ve ion, hazırladıkları yazılımlarla bizlerin ve de sizlerin işlerini kolaylaştırdılar ayrıca teşekkür etmek isterim.

Sevgili oyuncular, bu oyunda bu takımda sizin, onlara siz sahip çıkacaksınız. Türkçe bir oyun oynamanın keyfini yaşamak varken küfüre, saygısızlığa, üzücü davranışlara, hileye başvurmanın hiçbir anlamı yok. Hırslarınızı kontrol edin, yeni insanlar tanıyın, eğlenmeye çalışın, kendinize ve ülke değerlerinize sahip çıkın. Kimseyi hor görmeyin, sanal kimliklere bürünüp gerçek hasarlar verirsiniz yoksa...
Özetle tadını çıkarın, eğlenin ve hayatınızı ihmal etmeyin. Biliyorum ki Metin2 bağımlılık yaratan bir oyun, özellikle okul çağındaki kardeşlerimiz lütfen derslerini ihmal etmesinler çünkü o yılların telafisi gerçekten yok...

Eski Takım Lideriniz, AnkA

Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (30-08-2009 15:43 GMT+2 saat, ago)
__________________
En qunceL M2 HiLeLeriyLe karsinizda oLamaya caLisicaqim :D


Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu