[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #18745  03-01-2010 18:30 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Sınavdan başarısız olduğunu görmek...
"Sınavı Geçemedim"

ne anlama gelir?
Rüyanızda sınav olduğunuzu görmek, bir şekilde denendiğinizi ya da test edildiğinizi simgeler. Bu tür rüyalar sizin endişe ya da tedirginlik duygularınızın öne çıkmasıdır. Hiç bir soruya cevap veremiyor olabilirsiniz ya da test sizin hiç anlamadığınız bir şekilde, başka bir dilde ya da formda olabilir.

Zamanın dolduğunu ve verilen süre içerisinde testi tamamlayamayacak mısınız? Yoksa sınava geç mi kaldınız? Kaleminizin ucu sınav boyunca sürekli kırılıp durdu mu, ya da bir türlü yazmıyor mu? Bütün bu etkenler sizi başarısızlığa itiyor. Bu tür rüyalar genellikle izzet-i nefis, saygınlık, kendine güven ya da güvensizlik ile ilgilidir. Diğer insanların sizden beklediği şeyleri yapamadığınız, ya da diğer insanlar kadar iyi olmadığınız için üzülüyorsunuz. Aynı zamanda kabul edilmeme, hazırlıksız olma ya da yeterince iyi olamama korkusu yaşıyor olabilirsiniz. Heyecanlı, güvensiz hissediyor ve kendiniz hakkında en kötü şeyleri düşünüyorsunuz.

Bu rüyalar aynı zamanda bir mücadeleye hazırlıksız olduğunuz anlamına da gelebilir. Bu tür rüyalar nadiren testin içeriği hakkında olur, genelde ise testin içeriği belirsizdir ve rüyada ağırlıklı durum test süreci ve sizin test süresince nasıl hissettiğinizdir. Genellikle tedirgin ve korkmuş hissedersiniz. Bu duygular sizin günlük yaşantınız içinde benzer durumlarda hissettikleriniz ile paralellik gösterebilir.

Bu tür rüyalar aynı zamanda sizin yargılandığınızın bir işareti olabilir ve bu rüya size ihmal ediyor olduğunuz ya da özen göstermeniz gereken yönlerinizden kendinizi sorgulamanız için bir sinyal olabilir. Genel olarak bu tür rüyaları gören insanlar gerçek yaşantılarında herhangi bir sınavdan başarısız olma gibi bir durumla karşı karşıya değillerdir. Bu rüyalar insanların diğer insanların onlardan bekledikleri standartları yakalayamayacağı ve yetersiz kalacakları korkusu ve endişesine dayanır.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu