Gazapizm Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Birçok başarılı şarkısıyla ve diğer şarkıcılarla yaptığı şarkılarla gündemde olan ve listelerde yer almayı başaran Gazapizm kimdir ? şarkıcı hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

gazapizm kimdir nereli gercek adi nedir

Altın Kelebek Ödülleri’nde aldığı En İyi Şarkı ödülü almış ve sonrasında da büyük çıkışlar yapmış bir şarkıcıdır. 2003 yılında müziğe başlamış ve ilk albümünü de 2006’da yayınlamıştır. Az Kaldı isimli albümle birlikte çıkış yapmıştır. Gazapizm gerçek adı nedir ? gerçek adı Anıl Acar’dır.

Gazapizm nereli ? kendisi Elazığ doğumlu olup aslen de Elazığ’lıdır. 1988 doğumlu olup 1997’de ailesi ile birlikte İzmir’e yerleşmiş ve müzik hayatına da burada devam etmiştir. Ülkemizde en iyi şekilde Çukur dizisi müziği olan “Heyacanı Yok” adlı parça ile tanınmıştır. Sonrasında da Cem Adrian ile birlikte “Kalbim Çukurda” isimli şarkı ile tekrar ünlenmiştir. Her geçen gün ünlü rapçilerle birlikte yeni şarkılara imza atmakta ve daha da popüler hale gelen bir şarkıcı olmaktadır.

Gazapizm, 45. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde “Heyecanı Yok” isimli şarkısıyla En İyi Şarkı ödülünü kazanmıştır. Kendisine başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir