Goko! Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

EVA & MIA isimli şarkı ile viral listelere giren ve merak edilen isimlerden olan Goko kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

goko kimdir gercek adi nedir

GOKO! Kıbrıslı Türk sanatçı ve prodüktördür. Küçük yaşlardan itibaren müziğin nasıl yapıldığına hayran olduğu için 7 yaşında enstrümanları eline aldı ve farklı müzik türlerini (Klasik, Rock, Pop, Indie, Metal vb.) birçok enstrümanda çalmaya başlamıştır. Goko gerçek adı nedir ? gerçek adı Gökberk Çırakoğlu olup 24 Şubat 2000 tarihinde Kıbrıs’ın Gazi Mağusa şehrinde doğmuştur. 7 yaşında keman çalarak müzik hayatına başlamış olup sonrasında da gitarla orkestraların içerinde yer alarak devam etmiştir. EVA & MIA, Peygamber Sabrı, O LA LA, Çalıkuşu, Born Ready, Before The Manen, Fark Etmez, Yeniden Doğdum, Ona Harca, Talk gibi parçaları vardır.

Bu onu müzik prodüksiyonunu keşfetmeye yöneltti ve 15 yaşında annesinin dizüstü bilgisayarında müzik üretmeye başladı. 18 yaşında İngiltere’ye geldikten sonra, D-Block Europe’un ilk albümü “The Blueprint: Us vs Them” (Grafiklerde 2. sırada) üzerindeki prodüksiyonuyla İngiltere Resmi Albüm Satış Listelerinde İlk 5’e ve İngiliz Sertifikalı Gümüş Ödülü’ne layık görüldü. DJ Mag’de İngiltere’de yakında çıkacak olan Drill sanatçılarından biri olan V9 ile “Hello Hi” üzerindeki çalışmasıyla anıldı. GOKO!’nun müzisyen geçmişi ve Akdeniz etkileri onun melodilerine ve sanatına yansıyor. Canlı melodileri ve teknik prodüksiyon becerileri ile benzersiz sesi, ünlü Türk rapçiler ve sanatçılar tarafından birlikte söylenmekte ve iddialı ve araştırmacı kişiliği ona kendi yolunu açmıştır. Şu anda kendi ürettiği ilk albümünü Londra’da bir araya getiriyor.

MGMT: ulasdemiroz@gmail.com Instagram hesabı da gokoworld şeklinedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir