Görev Belgesi Manuel Elle Doldurma Formu PDF Dosyası

gorev belgesi manuel elle doldurma formu pdf indirBilindiği üzere tam kapanma sürecinde yeni düzenleme ile birlikte E-devlet üzerinden İçişleri Bakanlığı aracılığıyla izin belgesi alınması gerekiyor. Sistem çok yoğun olduğu için de manuel olarak form doldurulup işyerine imzalatılması durumunda da geçici olarak kullanım yapılabiliyor. Bu formu sizlerle paylaşıyoruz.

 

Bu kapsamda, 03.05.2021 tarihi itibariyle; Muafiyet kapsamında bulunan tüm işletme çalışanlarının “E-Devlet >>> İçişleri Bakanlığı >>> E-Başvuru >>> Görev Belgesi” adımlarını izleyerek başvuruda bulunması gerekmektedir. (https:// www. turkiye. gov. tr/icisleri-e-basvuru )
Yapılan e-başvuru’larda ilgili işyerinin faaliyet alanına ait “NACE kodu’nun muafiyet kapsamında olup olmadığı kontrol edilecektir.
Muafiyet kapsamındaki NACE kodları bakanlık tarafından paylaşılmış olup, sadece NACE kodu muafiyet kapsamında yer alan işletmeler için görev belgesi temin edilebilecektir.
NACE kodunuzu internet vergi dairesi ve işletmenizin vergi levhası üzerinden kontrol edebilirsiniz.
Başvuruda bulunacak firma çalışanının e-başvuru sistemini kullanımında sistemsel sorun oluşması halinde;

Bir defaya mahsus olmak ve en fazla 3 gün için geçerli olmak kaydıyla,
Genelge’nin ekinde örneği sunulan görev belgesi formu [d2] manuel olarak doldurularak firma çalışanı ve firma yetkilisi tarafından imzalanarak düzenlenebilecektir. Bu formu aşağıdaki linkten indirilebilirsiniz.

gorev-belgesi-formu-8vpz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir