Gringo Kimdir, Nerelidir, Gerçek Adı Nedir?

Ben fero ile birlikte yaptığı 50 kilo isimli şarkı ile tanınmaya başlayan ve kim olduğu merak edilen isim olmuştur. Gringo kimdir ? “Gringo”nun argoda yabancı kişi anlamı bulunmaktadır. 50 kilo isimli şarkı birçok platformda listelere girmeyi başarmıştır.

gringo kimdir nerelidir gercek adi nedir

Gringo gerçek adı nedir ? gringo adlı rapçinin gerçek adı bilinmiyor. Kendisi hakkında çok fazla bilgi yok ve çeviri olan bilgiyi sizlerle paylaşacağız. 50 kilo, Yallah Goodbye, GIGI, Nb4, Pink Panther gibi şarkıları bulunmaktadır. Rapçi Gringo kimdir ?

Alman rap oyununda en heyecan verici Streetrapper’ın ilk adı geçiyor: Gringo. Sakallı ve eksik dişi olan 1 numaralı altın ve platin rapçi, herkesin en iyi tanınmasını sağlıyor ve şimdiden bir rap efsanesi. Gringo, Berlin’in ünlü ve kötü şöhretli semti “Neukölln”de büyüdü ve güçlü sokak güvenilirliğini neredeyse akıl almaz bir rap tarzıyla birleştiriyor: Doğrudan sokaktan gelen, absürt dernek zincirlerine ve kendine özgü bir nehire, ultra-sert ve cıvıl cıvıl arasında paketlenmiş hikayeler ve kelimeler var. Almanya’da eşi benzeri olmayan melodik değişim. Şarkıları aynı zamanda ödüllü TV dizisi “4 Blocks” sezon 1 ila 3’ün müziklerinin bir parçası ve birçok yüksek kaliteli özellik, HK tarafından benzersiz bir müzik prodüksiyonu ve sert vuruşlar Goldfinger tarafından, SLS MUSIC üyesi 2021 için herhangi bir sınır yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir