Gzuz Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Cakal isimli rapçi ile birlikte Gostoso adlı şarkıyı seslendiren ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Gzuz kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

gzuz kimdir nereli gercek adi nedir

Spati, GMO, Kokain, Alles Black, Riesenjoints, Gostoso, Standart, Donuts, CL500, Wenn ich Will gibi parçaları mevcuttur. Ufo361 ile birlikte de rap parça yapmıştır. Gzuz nereli ? aslen Almanya Hamburglu olan rapçi Gzuz, 2009 yılında Hamburg merkezli hip-hop ekibinin bir üyesi olarak çıkış yapmıştır. Grup, hardcore gangster rapinden büyük ölçüde etkilenir ve adındaki 187, Amerikan polisinin cinayet yasasına bir referanstır. Kendi adını taşıyan ilk albümleri 2009’da geldi, ardından 2011’de Sampler 2 albümü geldi ve ardından Gzuz, yırtıcı hırsızlık ve şiddetten dolayı üç yıl hapis yattı. 2013’te piyasaya çıktıktan sonra, o ve diğer üye, 2014’te piyasaya sürüldükten sonra Almanya’da ilk on hit olan ortak albüm High & Hungrig’i kaydetti. Klauss, kız kardeşi ve annesiyle birlikte Hamburg’da büyümüştür. Klaus iki kız babasıdır.

2010’dan 2013’e kadar soygun ve saldırı nedeniyle hapis cezasına çarptırılırken, 187 Strassengange 2012’de bir dayanışma turunu tamamladı, “Free Gzuz” yazan tişörtler gibi mallar sattı ve Klauss’un erken serbest bırakılması çağrısında bulundu. Hapishanedeyken eski bir teypten yapılmış bir dövme makinesiyle gövdesine “Fuck Cops” dövmesi yaptırdı. Ekim 2010’da bir cep telefonu mağazasını soymaktan üç yıl altı ay hapis cezasına çarptırıldı. 2013 yılında cezaevinden erken tahliye edildi. Nisan 2018’de evinde yapılan bir aramada , yasaların izin verdiğinden çok daha fazla barut içeren 17 gram madde , 2.5 gram kristal meth ve havai fişek bulundu. 2018 Yılbaşı Gecesi’nde, Ağustos 2018’den bu yana herhangi bir türde silah taşıması yasaklanmış olmasına rağmen, birkaç kez boş tabanca ateşlediği de söyleniyor. Klauss hakkında mazeretsiz olarak mahkemeye gelmediği için tutuklama emri çıkarıldı ve tutuklanması gerekti, ancak kefaletle serbest bırakıldı. Ayrıca kendisine her biri 2300 Euro olmak üzere toplamda 414 bin Euro olmak üzere 180 günlük para cezası uygulandı. 2018’de hayvan hakları örgütü PETA , bir videoda kuğuya çarpması üzerine Klauss hakkında şikayette bulundu . Ancak işlemlere ara verildi.

Hızlarını gruba geri kanalize ederek, 2015’te hızla ‘ Sampler 3’ü yayınladılar ve bu sefer listelerde iki numaraya ulaştılar. Aynı yıl, Gzuz Ebbe & Flut ile solo çıkışını yaptı ve yine Alman listelerinde iki numaraya ulaştı. Son olarak, 2016’da ikili olarak devam eden albümleri High & Hungrig 2 ile gıpta edilen bir numaralı slota ulaştı. Tüm bu süre boyunca Gzuz, ekibinden ve Alman rap sahnesinden diğer sanatçılarla işbirliğine devam etti. ~ Timothy Monger, Rovi Rapçi Gzuz gerçek adı nedir ? gerçek adı Kristoffer Jonas Klaub’tur.

Gzuz kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 34 yaşındadır. 29 Haziran 1988 doğumludur. Gzuz açılımı ise ” G hetto- Z eug u n z ensiert ” (Ghetto şeyler sansürsüz) ifadesinin kısaltmasıdır.

Kaynak: Wikipedia

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir