HDP Saz Çalan Adamı Kullandı

HDP’nin 1 Kasım seçim filminde elinde bağlamayla reklamda gözüken Abdulmecit Koç ile hemen arkasında oturan gelini Gönül Koç ve küçük kızları Azra Koç, kendilerini televizyonlarda görünce şoke oldu.
Görüntülerin izinsiz olarak reklam filminde kullanılması iddiasıyla Necip Koç ve Gönül Koç adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu.
hdpreklami
Elinde sazıyla kameralar karşısına geçen Abdulmecit Koç (65) durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Koç, evin önünde otururken reklamı çekenlerin geldiğini belirterek, “Bana ‘amca saz çal’ dediler. Ben reklamda oynamak niyetinde çalmadım. Ben AK Partiliyim. Bu mesele değil ama çok sayıda telefon aldım. Kardeşim bile arayarak bana, ‘Kaç paraya satıldın?’ diye sordu. Çok üzüldüm. O da Türkiye Cumhuriyeti’nin partisi ama görüntümün kaldırılmasını istiyorum. Çocuklarım da rahatsız” dedi.
“Benim bilgimin dışında ailemin resimlerini kullandılar. Ben istemezdim, tescillenmiş bir terör örgütüyle benim işim yok. Hiçbir zaman da olmadı. Ne ailemin ne benim. Eşimizden dostumuzdan üzücü haberler geldi. Olay onur, şerefe kadar gitti. Bize, ‘Siz ne zaman terörün destekçisi oldunuz bu partinin reklamında yer aldınız?’ dediler. Çok rahatsız olduk.Ailemin resmini oyunlarla reklama koymuşlar. Kahroldum. Benim dükkanımın önünde koskocaman Türk Bayrağı var. Ben Kürt olabilirim, babam da Kürt olabilir. Ama biz PKK’lı değiliz. Küçük çocuğumun, eşimin resmini kullandılar Suç duyurusunda bulundum. İnternetten de kaldırsınlar” dedi.

-ensonhaber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir