Instagram EEEE Ne Demek ? EEEE 302 Görüldü Kodu Nedir?

Instagram uygulaması üzerinde görüldü yazısı yerinde EEEE 302 veya EEEE 507 gibi kodların yazılı olduğu görülüyor. İlk defa bu yazılarla karşılaşanlar, bu kodların ne anlama geldiğini bilmiyor. Direkt mesaj kutusuna girdiğinizde mesajlaştığınız kişiye tıkladığınızda EEEE 507 koduyla karşılaşıyorsanız karşınızdaki kişinin sizin mesajınızı gördüğünüzü anlayabilirsiniz, farklı bir anlamı yoktur.

Instagram Mesaj Görüldü Özelliği Kapatılır mı?

Instagram mesaj görüldü özelliğini kapatmak bazı kullanıcılar tarafından talep edilse de, uygulama üzerinden DM mesaj görüldü özelliğini devre dışı bırakmak şu an için mümkün değildir. Kullanıcı istek ve ihtiyaçlarına bağlı olarak devamlı iyileştirme ve güncelleme yapan Instagram uygulamasına okundu bilgisini gizleme özelliğinin gelip gelmeyeceği henüz bilinmemektedir.

Instagram görüldü özelliğini kapatma, genellikle yüksek takipçili hesaplar tarafından talep edilmektedir. Tüm mesajlara cevap vermenin zor olduğu durumlarda DM içeriklerinin görüntülenmediğinin düşünülmesi adına görüldü gizleme yöntemleri tercih edilmektedir. Bu sayede takipçilerin değersiz hissettirilip takipten çıkma durumları engellenmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir