Instagramda Takip etmeden Fotoğraf Hikaye Görme Uygulaması

Instagram üzerinde gizli hesapların fotoğraflarını veya hikayesini görmek mümkün olmuyor. instagramda takip etmeden fotoğraf görme programı olarak birçok uygulama olsa da oldukça tehlikeli olabiliyor.

instagram gizli hesap fotograf hikaye gorme uygulamasi

Instagramda takip etmeden hikaye görme için popüler olan uygulamalardan biri lili adlı uygulamadır. Bu uygulama gerçekten istenilen kişilerin fotoğraf ve hikayelerini görmemizi sağlasa da herkeste geçerli değil. Uygulama ile istediğiniz bazı kişilerin fotoğraflarını görebiliyorsunuz ancak sizden hesap şifreniz isteniyor. Bu sayede instagram hesabınızın yetkilerini de kendi isteğinizle vermiş oluyorsunuz. Sizin haberiniz olmadan farklı kişilerin takip edildiğini görmeniz mümkün.

Peki program nasıl çalışıyor? aslında hesabını gözlemlediğiniz bir kişinin şifresi alınan bir arkadaşı mevcut ya da kendisi şifresini bu uygulamaya teslim etmiş demektir. Yani sisteme giren herkes ve arkadaşları kolaylıkla ifşa olmaya başlıyor. Siz siz olun lili veya bunun gibi olan diğer uygulamalara kendi hesap bilgilerinizi vermeyin, fake bir hesabınız yoksa açıp bu bilgileri verin. Bu sayede gerçek hesabınıza hiçbir zarar gelmeyecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir