iPhone’unuza Zil Sesi Yapın

iPhone’unuza kendi zil sesinizi yapmak istiyorsunuz ve bu işlem size iTunes ile size biraz zor ve karışık gelebilir. “iTools” adındaki küçük, sade ve kullanışlı bir program ile kolay bir şekilde halledebilirsiniz.

  1. Öncelikle “iTools”un yapımcı sitesinden programı indirip kuralım.
  2. iPhone’ununuzu USB kablosu ile bilgisayara bağladıktan sonra programı açtığınızda program otomatik olarak telefonunuzu algılayacak ve menü oluşacaktır. Aşağıdaki resimde açılacak ekranı görebilirsiniz.
  3. Sol menüden “Media” içerisine girin ve yukarıda bulunan “Make Ringtone” sekmesine tıklayın. Ardından açılacak olan ekranda “Choose” butonuna tıklayarak zil sesi yapmak istediğiniz müzik dosyasını seçin. Aramalar için 40 saniye, mesajlar için de 25 saniyelik zil sesi seçeneklerinden size uygun olanı seçin (Gelen aramalar için kullanacaksanız “40 secs” seçeneğini işaretleyin.) Ayarlamalarınız bitti ise “Save Import” butonu ile zil sesinizi telefonunuza kaydedin.
  4. Daha sonra telefonunuzdan Ayarlar > Sesler > Zil Sesi içerisinde oluşturduğunuz zil sesini seçerek zil sesi olarak kullanabilirsiniz.
  5. iphone-zil-sesi-yapma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir