Kendimden Hallice Kimdir?

Son zamanlarda müzik listelerinde sıkça gördüğümüz ve listelerin başında yer edinmeyi başaran Kendimden Hallice kimdir ?

Bu grup 2013 yılında Ozan Özalp tarafından Ünlü Prodüktör Nino Varon’un da desteği ile kurulmuştur. Kendimden Hallice grubu Ozan Özalp ve Samet Türksal isimli iki kişiden oluşmaktadır.

kendimden hallice kimdir

Ozan Özalp yıllarca beste çalışmaları yapmış ve “Vay Halimize” isimli 2017 yılında oluşturmuştur 2017 yılında yalnızca tek bir parçasını kaydeden Hallice 2018 senesinde 2. Parçası olan “Bana Bir Hak Ver” ile büyümeye devam etmiştir. Bir süre daha sakin bir şekilde yoluna devam eden grup 2019 yılında ise Müzisyen ve Prodüktörlük yapan Samet Türksal ile çalışma yaparak aradığı şeyi yani “Kendimden Hallice” soundunu oluşturmuştur. Sonrasında 2019 yılı içerisinde tam 7 adet single yayınlamıştır. Bu single parçalar ise Hiç, Gün Ağlarken, Bi Gelsene, Düşünme Sev, Dünleri Attım, Sevmiştim, Böyle Gitme gibi isimlendirilmiştir. Hali hazırda beste ve kayıt çalışmaları son hızda devam eden grup artık konser hazırlıkları da yapmaya başlamıştır. 7 yıllık serüven, yeni şarkılar, albümler ve konserler ile hızlıca devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir