Kitchenaid Yetkili Servisi

kitchenaid yetkili servisiTüm Kitchenaid markalı tüm makinelerinize Kitchenaid Yetkili Servisi hızlı, kaliteli ve güvenilir şekilde servis hizmet vermektedir. Türkiye’nin her yerinden firmaya 0212 855 2243 ve 0535 951 0312 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz telefonla firmayı arayıp teknik bilgi de alabilirsiniz. Aynı zamanda telefonla da yetkili servisi arayarak teknik servis randevusu alabilirsiniz.

Kitchenaid marka olan tüm makineleri gönderdiğinizde ve tamir ve bakımı yapılıp aynı gün adresinize geri gönderilmektedir.

Kitchenaid servisi şirketi cihazların bakım ve onarım hizmetlerini son derece titizlikle yürütmektedir. İstanbul kitchenaid servisi kaliteli ve güvenilir hizmet vererek güvenilirliğini ve kalitesini müşterilerine göstermiştir. Haftanın tüm günü hizmet vermekte olup firma konusunda en tecrübeli kadro ile çalışmaktadır. Firmanın temel hedefi müşteri memnuniyetidir. Teknisyen kadrosu, arıza ve tüm yedek parça ihtiyaçlarını en hızlı ve en doğru olarak çözmek için özenle ve canla başla çalışmaktadır. Türkiye’nin her noktasına hizmet vermekte olan firmaya aşağıdaki numaralardan ve web sitesinden ulaşabilirsiniz.

http://www.kitchenaidyetkiliservisi.net

0212 855 2243 ve 0535 951 0312

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir