bodrum escort - escort antalya

Megan Fox Kimdir?

Megan Fox Kimdir?

Doğum adı: Megan Denise Fox
Takma Adı: Foxy Megan, Meg
Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1986
Doğum Yeri: Oak Ridge, Tennessee, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 163 cm
Kilosu: 52 kg
Saç Rengi: Koyu Kahverengi
Göz Rengi: Mavi
Ölçüleri: 86-56-81 cm
Evliliği: Brian Austin Green (2010–günümüz)
Çocukları: Noah Shannon Green (27 Eylül 2012)

megan-fox-boyu-ve-kilosu

Megan_FoxHakkında:

Megan Denise Fox (d. 16 Mayıs 1986, Rockwood, Tennessee), ABD’li oyuncu ve manken.

Confessions of a Teenage Drama Queen adlı filmle üne kavuşmuş olan oyuncu Hope & Faith adlı tv programıyla da ününü pekiştirir.

Megan Fox, 5 yaşındayken tiyatro ve dans dersleri almaya başlar. On yaşındayken ailesiyle birlikte Florida’ya taşınır ve orada eğitimine devam eder. On üç yaşındayken oyunculuk ve mankenlik yapmaya başlar. 1999 yılında Amerika Mankenlik ve Yetenek yarışmasında çeşitli ödüller alır. Fox, Holiday in the Sun adlı filmle magazin basınında Ashley Olsen’a rakip gösterilir. Fox 1,63 m. boyundadır.27 Eylül 2012 tarihinde Noah Shannon Green adını verdiği oğlunu dünyaya getirmiştir.

Filmografi:

Film
Yıl Film Rolü Notlar
2007 Transformers Mikaela Banes Baş rol
2008 How to Lose Friends & Alienate People Sophie Maes Küçük rol
Whore Kayıp Küçük rol
2009 Transformers: Revenge of the Fallen Mikaela Banes Baş rol
Jennifer’s Body Jennifer Check Baş Rol
2010 Jonah Hex Leila Yardımcı Rol
2011 The Crossing TBA Baş Rol (çekimlere hazırlık aşamasında)
Fathom Aspen Matthews Baş Rol (aynı zamanda yapımcı)[2]
Televizyon veya Video İçin Yapılan Filmler
Yıl Yapım Rolü Notlar
2001 Holiday in the Sun Brianna Wallace Yardımcı rol(Debut Role)
2004 Crimes of Fashion Candace Yardımcı rol
Televizyon
Yıl Yapım Rolü Notlar
2002-2003 Ocean Ave. Ione Starr Baş rol
2004-2006 Hope and Faith Sydney Shanowski
Television Guest Appearance(s)
Yıl Film Rolü Notlar
2003 What I Like About You Shannon Bölüm: “Like a Virgin (Kinda)”
2004 Two and a Half Men Prudence Bölüm: “Carmel Filters and Pheromones”
The Help Cassandra Ridgeway 3 bölüm

 

Resimleri – Fotoğrafları:

Megan FoxCliff Watts / Icon International / Hollandse HoogteCW511

megan-fox-gözler-sexy

Megan_Fox-hot

megan-fox-gülücük

Megan-Fox-Tattoos

Bir önceki yazımız olan Barbara Palvin Kimdir? başlıklı makalemizde Barbara Palvin Biyografisi, Barbara Palvin Boyu Kaç Cm? ve Barbara Palvin Burcu Ne? hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir