Monster Notebook Kimin, Sahibi Kim?

Monster Notebook ülkemizde oyun bilgisayarı olarak tanınan bir markadır. Git gide popüler hale gelmesiyle birlikte Monster Notebook kimin olduğu merak edilenlerden olmuştur.

monster notebook kimin sahibi kim

Fokus Bilgisayar’a ait olan Monster Notebook markasının ne zaman kurulduğunu, kimin tarafından kurulduğunu, nerede üretildiğini merak edilmektedir. Sahibinin kim olduğu ve kimin olduğu gibi bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Monster markası yabancı bir marka sanılsa da ülkemizde en çok tanınan ve tutulan bir Türk markasıdır. Bu marka ürünler Türkiye’de üretilmektedir. Monster Notebook markası, 2000 yılında kurulmuştur ve üretim yeri de Türkiye’dir.

Monster adlı marka Fokus Bilgisayar’a aittir. Fokus Bilgisayar da uluslararası hizmet veren bir markadır. Monster Notebook 5 Eylül 2000 tarihinde temelleri atılan bir markadır. Dizüstü bilgisayar üretimi ve satışını yapmaktadır.

Monster Notebook Sahibi Kim ?
Monster Notebook markasının sahibi kimdir ? markanın sahibi İlhan Yılmaz’dır. Yılmaz 1975 yılında İstanbul’da doğmuştur. Marmara Üniversitesi’nden eğitim görmüş ve 1996 tarihinde mezun olmuştur. Mezuniyetinden dört yıl sonra 2000 yılında Fokus Bilgisayar’ın temellerini atmıştır. Türkiye ve uluslararası pazarlarda bilinen bir marka haline gelmiştir. 20 farklı ülkesinde marka tescil çalışmaları mevcuttur. İlk Avrupa mağazalarını da Almanya Berlin’de açmışlardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir