No.1 Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Son olarak “Kendine iyi bak” isimli şarkısıyla viral listelerde yer alarak merak edilen isimlerden biri olmayı başarmıştır. Peki No 1 kimdir ? hakkında tüm bilinen bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

no 1 kimdir nereli gercek adi nedir

İlk olarak “Hiç Işık Yok” ve “Dünya Gül Bana” gibi şarkılarla tanınmıştır. No 1 gerçek adı nedir ? gerçek ismi Can Bozok olup No 1 olarak ülkemizde tanınmaktadır. Bozok, Denizli Merkezefendi mahallesinde dünyaya gelmiş ve müzik kariyerine de burada adım atmıştır. Haylaz bir kişiliği olduğu için okul hayatı çok hareketli olup okuduğu beş farklı okuldan da kovulmuş ve eğitim hayatını yarıda bırakıp çalışma hayatına başlamıştır. Bir matbaada çalışmaya başladıktan sonra ise rap müzikle de burada tanışmış ve müzikle ilgilenmeye başlamıştır.  No 1 nereli ? Aslen Denizli’lidir. 1988 yılında Denizli’de dünyaya gelmiştir. Boğa burcudur.

Erken yaşta babasını kaybetmiş ve maddi sıkıntılardan dolayı da mikrofon çaldığını itiraf etmiştir. İlk kaydını da bu mikrofonla yapmış ve ilk albümünün adını da “Çalıntı Mikrofon” koymuştur. Hatta bir şarkısında da Salak gibi en ucuz mikrofonu çaldım” sözüyle geçmişe yönelik kendisine sitem etmektedir. 103 milyon kez tıklanan “Hiç Işık Yok” şarkısı No 1’in kariyerinin zirvesi olarak gösterilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir