Nufrain Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Batuflex ile birlikte yapmış olduğu Calvin Klein isimli şarkı ile viral listelere girmeyi başarmışlardır. Bu çıkışla birlikte Nufrain kimdir merak edilen konulardan biri olmuştur. Bu kişi ile ilgili tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

nufrain kimdir gercek adi nedir

Gucci Backpack ve Telefon isimli teklileri bulunmaktadır. “Nufrain” instagram hesabını kullanmaktadır ancak kendisi hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Nufrain gerçek adı nedir ? Gerçek adı Batu Kahraman’dır 2002 doğumludur. Annesi Ankaralı olup Babası da Rusya Moskova’lıdır. Boş zamanlarımda sosyal medya işleriyle uğraşmaktadır. Şarkıcı hakkında bildikleriniz varsa yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

5 yorumlar

  1. Gerçek adı Bora Albayraktır.

  2. kolpa tureme ya benim dost ama oyle yani

  3. gerçek adı bora

  4. Gerçek Adı, Bora Albayrak. İstanbul – Maltepe gencidir. 18 yaşındadır. Mesleği Öğrenci, boş zamanlarında Sosyal Medya Uzmanlığı yapmaktadır. Arkadaşı Roni’den aldığı öneri ile müzik işine başlamıştır.

  5. Gerçek Adı, Bora Albayrak. İstanbul – Maltepe gencidir. 17 yaşındadır. Mesleği Öğrenci, boş zamanlarında Sosyal Medya Uzmanlığı yapmaktadır. Arkadaşı Serialy’den aldığı öneri ile müzik işine başlamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir