Nurhana Demet Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Taylan Kaya ile birlikte Sensizlik Yarim isimli şarkı ile ismi duyulan ve merak edilen bir isim haline gelmiştir. Nurhane Demet kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

nurhana demet kimdir nereli kac yasinda

Biz ikimiz, Son yoksan, Kıyamam sana, Olmaz, Ayrılık acısı, Utanmıyorum gibi parçaları vardır. Nurhana Demet kaç yaşında ? 1989 İstanbul doğumlu Türk müzisyen ve sanatçı 2022 yılı itibariyle 32 yaşındadır. Öğrenimini Pera güzel sanatlar da piano ve solfej eğitimi alarak tamamlamıştır. Müzisyen bir aileden gelmiş olup bu yeteneğini küçük yaşta farkedip 2009 yılında müzisyenlik ve ses sanatçılığı yapmıştır. Bugüne kadar bir çok single ve klip çalışması yaparak, adını tam olarak 2021 yılında da Sensizlik Yarim adlı single ve klip çalışmasıyla tüm Türkiye’ye duyurmuştur.

Taksim Pera Güzel Sanatlar’da eğitim almıştır. Piyano eğitimi de almıştır. Arabesk okumasını çok sevmektdir. Müzisyen bir aileden geliyor. Babası ve 5 kız kardeşi de müzisyen. 9 yaşındayken müzisyen babasını kaybetmiş.

Nurhana Demet nereli ? Azeri olduğu söylenebilir. Babası Azeri olup annesi Ağrılı’dır, Türkiye doğmuştur. Nurhana Demet’in Tuana isimli yetenekli bir kızı vardır. Tuana’nın da kendisi gibi sesi çok güzeldir.

Nurhana Demet’in vücudunun birçok yerinde dövme vardır. İlk dövmesini 16 yaşında yaptırmış ama gençlikte yaptırdığı birçok dövmesi için de kapatma yapmıştır Kızı Tuana’nın doğum tarihini Roma rakamlarıyla yüzünde ve göğsünde dövme olarak taşımaktadır. Sağ kolundaki şeytan ve melek dövmesinin anlamı ise “bazı insanlara göre şeytanım, bazı insanlara göre meleğim” diye açıklamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir