Ozbi Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Şarkıcılık ve oyunculuk yapan ve yaptığı müziklerle ilgi çeken “Ozbi” adı ile tanınan sanatçı oldukça geniş kitlelere yayılmayı başarmıştır. Ozbi gerçek adı nedir ? Gerçek adı Onur Dursun olan ve sahne adı Ozbi olan oyuncu ve şarkıcıdır.ozbi kimdir gercek adi nedir

Ozbi kimdir ? Youtube’de 2020 yılında yayınladığı şarkılarıyla ilgi çekerek büyük bir çıkış yapan “Ozbi” adını kullanan Onur Dursun’un hayatını sizlerle paylaşıyoruz. 22 Ekim 1986 yılında doğan 35 yaşında olan şarkıcı aslen Erzincanlıdır. Ozbi ilk olarak 2013 yılında tanınmaya başlamıştır. Fakat esas olarak gezi parkı olayları sırasında yapmış olduğu “Asi” isimli şarkısı ile bilinmektedir. Kendisi evli ve bir çocuk babasıdır. Buket Aydoğdu Dursun ile evlidi olup genç çiftin Dünya Ela adında bir kızları vardır.

Ozbi, 2010 yılında Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne kayıt olmuştur. Üniversite hayatına devam ederken bir yandan da 2012 yılında “craft oyunculuk atölyesi”nde 2 yıllık oyunculuk eğitimini tamamlamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir