Picemiyeti Nedir?

Zaman zaman Twitter, Instagram gibi sosyal medya platformlarında picemiyeti etiketiyle karşılaşmış olabilirsiniz. Bazı Cumartesi geceleri ve her Perşembe gecesi Twitter üzerinde trend topic olarak gündemin ilk sıralarında görebilmeniz mümkün olan picemiyeti nedir ?

picemiyeti nedir

Açılımı Pişman İnsanlar Cemiyeti olan radyo grubunu şöyle tanımlıyor yönetici Reha Özcan; kimine göre sıradan, kimine göre sıra dışı ancak burada var olanlar için sadece herkesin toplandığı bir mahalle… Yayın hayatına 1 Aralık 2016’da başlayan radyo programının hikayesi, dergi ile bütünleşerek devam ediyor. Picemiyeti sadece bir radyo yayını değil sürekli toplantı halinde olan ve üyelerin birbirlerini tanıdığı bir topluluk. Önceki dönemlerde Affet Parti adıyla birçok parti düzenleyip bir araya geliniyordu ancak artık pandemi nedeniyle toplantılar düzenlenemiyor.

Her Perşembe 23.59’da Karma Türkiye müzik platformu uygulaması üzerinden canlı radyo yayınları aracılığı ile dinleyicilerle buluşan Pişman İnsanlar Cemiyeti, radyo yayını yanı sıra her ay çıkan dergileri ile de okurlarına ulaşıyor. Ayrıca Reha Özcan yani mahlasıyla Benreha isimli yöneticinin bazı düet şarkıları da var. Sıcacık bir ortam olan Pi Cemiyeti ile sizlerin de bir an önce tanışmanızı öneririz. Her Perşembe 23.59’da Karma Türkiye adlı uygulama ile ya da radyo.karmaturkiye.com üzerinden dinleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir