Rapçi Organize Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Gözler yalan söylemez isimli parçası ile Spotify gibi platformlarda viral listelere girmeyi başaran ve sonrasında merak edilen isimlerden olmayı başaran Rapçi Organize kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

rapci organize kimdir nereli gercek adi nedir

Organize Real ismiyle de bilinen rapçi Organize son zamanlarda oldukça popüler olmuştur. Mercedes Benz, Ghetto, Bingo, Shawty, Gözler Yalan Söylemez, Salah, S*ktir Git, Sıkıntı Stres, Ara Beni, Paradis gibi parçalara sahiptir. Rapçi organize gerçek adı nedir ? Gerçek adı Furkan’dır. Soyismi ise açıklanmamıştır.

Organize aslı rapçi 1.85 boyunda olan Furkan 75 kilodur. Rap haya müzik dünyasının dikkatlerini çekmeyi başarmıştır. Ocak 2021‘de çıkarttığı “Mercedes-Benz” parçası YouTube ve Spotify platformlarında toplamda 20 milyon dinlenmeyi geçmiştir. Organize’nin Instagram‘da 97 binden fazla takipçisi, YouTube‘da 100 bine yakın abonesi, Spotify’da 900 bine yakın dinleyicisi bulunmaktadır. Instragram ve diğer hesapları Organizereal şeklinedir.

Rapçi Organize kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 21 yaşındadır. Rapçi Organize nereli ? Aslen Kars‘lıdır ve şu an İstanbul‘da yaşamaktadır. Aslen 2001 yılında İstanbul‘da doğmuştur ve 20 yaşındadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir