Rapozof Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Ceza ile birlikte Bye Bye isimi parçaya imza atmasıyla birlikte tekrar merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Rapozof kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

rapozof kimdir gercek adi nedir

Rapozof gerçek adı nedir ? gerçek adı Burhan Sarraç’tır. Rapozof 1985 yılında Edirne’de doğmuştur ve aslen Edirne’lidir. Rap dinlemeye küçük yaşlarda başlamış ve ilk demolarını da 1999 yılında yapmaya başlamıştır. 2000 yılı içerisinde limited copy olarak ilk underground albümü “Çek Kılıcını EP” yi çıkardı. 2001 yılına kadar solo çalışan Rapozof bir dönem AdrianaPolis grubu ile çalıştı ve 2002 yılında “Raphane” isimli underground albüm çıkardılar.Eğitimi dolayısıyla 1 yıl rap’e ara verdi ve kendi stüdyosuna Ultrasonic Recordz (C) ismini verdi. 2005 yılı yaz başlarında “Cevap Anahtarı LP” ile rap hayatına tekrar döndü.

2005 sonbahar aylarında tüm müzikleri Rapozof’a ait olan Sansar ile birlikte ortak yapıt “Kontrol Kalemi” albümü underground’a sunuldu. 2006 yılının ilk çeyreğinde Ultrasonic Recordz ekipmanlarını daha da güçlendiren Rapozof aynı tempo ile Mart 2006’da oldukça ses getiren “Dinleniyorum LP”yi çıkardı.

Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir