Sagopa Kajmer Ateist Mi?

Çok fazla hayrana sahip olan, şarkılarında dini temalı sözler geçen ve tasavvufa ilgisi olduğu bilinen Sagopa Kajmer mahlaslı Yunus Özyavuz 28 Mayıs 2018’de bir takipçisinin “dini inancın ne” sorusuna “yok” yanıtı vermişti. Bu cevap üzerine Sagopa Kajmer Müslüman değil mi ? soruları sıkça soruldu ve yanıt arandı.

sagopa kajmer ateist mi

Birçok insan o zaman bu durumun hesabı hacklenmesiyle olduğunu düşündü. Ancak kendisi bu cevabı yazdıktan sonra sessizliğini korudu. Hiçbir yerden açıklama da yapmayan Özyavuz, derin bir sessizliğe girdi. Sagopa Müslüman mı değil mi bilemiyoruz. Kendisinin hiçbir açıklama yapmaması da bir yanlış anlaşılma olmadığını ve inanç konusunda sorun olduğu görülüyor.

sagopa kajmer ateist mi 1

Kolera mahlaslı Esen Güzel ile 20 yıl evli kalmıştı ve bunun sonrasında boşanmışlardı. Bu boşanma üzeri iki taraf da güzel mesajlarla dostça ayrıldıkları izlenimi vermişlerdi. Ancak geçtiğimiz günlerde Kolera eski eşi olan Sagopa’dan şiddet gördüğünü ve psikolojisinin bozuk olduğunu sosyal medya hesabından açıklamıştı. Bu ayrılmanın ve sonrasının da çok sorunlu olduğu ve iki şarkıcının da ruhsal durumunun iyi olmadığı da söylentiler arasında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir