Saian Kimdir, Kaç Yaşında, Gerçek Adı Nedir?

Patron ve Bedo ile birlikte NEFRET II isimli şarkıya imza atan ve merak edilen isimlerden biri olan Saian kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

saian kimdir kac yasinda gercek adi nedir

Türk rap sanatçısı, söz yazarıdır. Patron adlı rapçinin de abisidir. Saian Sakulta Salkım sahne adıyla bilinen Saian kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 39 yaşındadır ve 1 Aralık 1983 doğum tarihidir.

Saian gerçek adı nedir ? gerçek adı Güney Erkurt’tur. İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaat ve Deniz Mühendisliği bölümünde eğitim görmüştür. 1994 yıllarından sonra da rap müziğe ilgi duymuş ve ilk albüm kayıtlarını 2003 yılında amatör olarak almaya başlamıştır. 2009 yılında da Karaçalı isimli rapçi ile birlikte “Battle Royal” isimli albümü yayımlamıştır. K”st ile Otonom Piyade isimli bir grupları vardır. Bu süre zarfında birçok albümde şarkılarıyla yer almıştır. 2014 yılında yaptığı Kanunsuzlar isimli parça Kanunsuzlar filminde kullanılmıştır. 2013 yılında da Aydan Erkurt ile evlenmiştir.

Instagram adresi saiansakultahsalkim şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir