Sanatçı Sercan Direk Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Samsak döveci isimli şarkının popüler hale gelmesiyle birlikte merak edilen isimlerden biri olan Sanatçı Sercan kimdir ?

sanatci sercan direk kimdir nereli kac yasinda

Samsak döveci, Kam ana, Güldaniyem, Bahçanın harı mıyım, Bahar gelip lale sümbül açınca, Entarisi Aktandır, Çaya indim taşı yok, Dama bulgur sererler, Berber oğlan gibi şarkıları vardır. Sanatçı Sercan Direk nereli ? aslen Erzincan’lıdır. 1 Eylül 2007 tarihinden beri Sinan Erkeker ile evlidir.

”İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı mezunu olan Sercan, radyo ve TV programcılığı, seslendirme sanatçısı ve müzik öğretmenliği çalışmalarının ardından, bilgi ve birikimlerinin desteğiyle, uzun bir çalışma süreci sonucunda, “AĞLAMASINLAR” adlı 14 eserden oluşan albümüyle müzik dünyasına girmeye hazırlanıyor. TRT’nin düzenlediği, “Sen Türkülerini Söyle” adlı yarışmada, başarılı yorumları ve performanslarıyla, müzikseverlerin dikkatini üzerine çeken Sercan, geleneksel türkülerimizin yanı sıra kendi eserini ve değerli ustaların eserlerini de “AĞLAMASINLAR” albümünde seslendirmiştir.

Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir