Şanışer Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Rap dünyasında çok iyi projelere imza atan ve adından sıkça söz ettiren isimlerden olan Şanışer kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

saniser kimdir nereli gercek adi nedir

Rap dünyasında Şanışer ismiyle tanınan rapçi Şanışer gerçek adı nedir ? Gerçek adı Sarp Palaur, 1987 yılında dünyaya gelmiştir. Şanışer nereli ? olduğu çok merak edilmektedir. 9 Kasım 1987 tarihinde İstanbul’da doğan Şanışer, 1.80 metre boyunda, 81 kilo ve Akrep burcudur. Kendisi aslen İzmirlidir. İlköğretim ve Ortaokul eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Antalya’da yaşamaya başlamıştır. 2005 yılında ise Muğla Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünü kazanmış ve sonrasında mezun olmuştur.

Sanışer 2007-2008 yılları arasında üç farklı underground albümünü internette rap severlerin beğenisine sunmuştur. Temmuz 2009’da ise Dolunay Müzik etiketi ile albümünün yapımı için anlaşmış ve rap müzik severlerin Rafet El Roman’ın prodüktörlüğünde çıkarmış olduğu Açık ve Net adlı albümü ile rap müzik piyasasında oldukça çok sevilmiştir. Şanışer’in Sevgilisinin kim olduğu çok merak edilmekte olup özel hayatıyla ilgili çok fazla bilgi mevcut değildir. Eski sevgilisinin Zeynep olduğu ve şarkılarında da isminin geçtiği bilinmektedir.

Şanışer ne demek ? bu konuda Şanışer isminin hikayesini şu sözlerle aktarmıştır: “15 yaşında aldığım bir karar o. O dönem böyle eski Türkçe, Farsça isimler çok modaydı. Sagopa Kajmer etkisi sanırım.” demiştir. Kendisi hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir