Şarkıcı Onur Bayraktar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Onur Bayraktar isimli şarkıcı, İpoli ile birlikte “Adam Gibi Yürekli Ol” adlı şarkıya imza atmış ve merak edilen isimlerden biri olmayı başarmıştır. Şarkıcı Onur Bayraktar kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

sarkici onur bayraktar kimdir nereli kac yasinda

Kaç kere ağladım, Ayrılamıyorum senden, Hadi sar beni, Elin olup, Kopardılar seni benden, Aklına gelmiyor muyum, Kavgalarımızı bile özledim, İmkansızım, Bugün Farkez ki saygı, Nasıl özledim gibi parçaları mevcuttur.

Müzik kariyerine 2014 senesinde başlayan şarkıcının tam adı Muhammed Onur Bayraktar’dır. Şarkıcı Onur Bayraktar nereli ? aslen Ankara’lıdır ve Ankara doğumludur. Pop, türkü, arabesk karışık tarzda kendi müziğini yaratan şarkıcı söylediği tribün parçalarını YouTube üzerinden paylaşınca ilgi duyulmaya başlanmıştır.

Küçüklükten gelen bir müzik merakı olan Bayraktar, önceleri daha çok futbol maçları için tribünleri coşturan taraftar şarkıları yapıp paylaşıyordu. Kısa sürede büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılaşan Bayraktar 2016 yılından itibaren müzik potansiyelini kendi tarzıyla birlikte geliştirerek resmi müzik hayatına başlamıştır. 500 bin üzerinde abonesi olan, kendi ismi ile açtığı YouTube kanalında, kendi özgün içeriklerini ve şarkılarını üretip paylaşmaktadır.

Şarkıcı hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir