Şarkıcı Tekir Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Sezer Sarıgöz ile birlikte Sarılsak mı artık isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden olan Şarkıcı Tekir kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

sarkici tekir kimdir gercek adi nedir

Sarılsak mı artıki Kaybım var, Güller utansın, Sarhoşken bile aramam, Bu nasıl azap, Çıkmaz yollar, Yarınıma borcum var, Bilmem neden, Baharları düşledim, Ay Güneş gibi parçaları vardır. Şarkıcı Tekir gerçek adı nedir ?

Söz Yazarı, Besteci, Yorumcu, Aranjördür. 26.08.1997 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. 9 yaşından itibaren müzik ile ilgilenmeye başlamıştır ve sayısız enstrüman çalabilmektedir. 2012 yılında “Bir Şarkısın Sen” isimli müzik eğlence programında henüz çocuk yaşta izleyenlerin beğenisini kazanan Tekir, sözü ve müziği kendisine ait 7 şarkıdan oluşan “Mutlu Son” isimli ilk profesyonel albümünü 2020 yılında yayınlamıştır. Genç yaşına rağmen sözü ve müziği kendisine ait ikiyüzden fazla şarkıya imza atan Tekir, İstanbul’daki stüdyosunda müzik çalışmalarına devam etmektedir.

Instagram hesabı tekironline şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorum kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir