Scarlett Johansson Kimdir?

Scarlett Johansson Kimdir?

Doğum adı: Scarlett Ingrid Johansson
Takma Adı: ScarJo
Doğum Tarihi: 22 Kasım 1984
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 163 cm
Kilosu: 57 kg
Saç Rengi: Sarı (boyalı)
Göz Rengi: Yeşil
Ölçüleri: 80-62-80 cm
Ayakkabı Numarası: 41
Meslek: Aktris, şarkıcı, şarkı yazarı
Evlilikleri: Ryan Reynolds (2007–2011)
İlişkileri: Nate Naylor

Scarlett-Johansson-Boyu-ve-Kilosu-Cover

scarlett-johansson-kimdir-kac-yasindaHakkında:

Scarlett Johansson (d. 22 Kasım 1984 / New York, ABD) BAFTA ödülü sahibi Danimarka asıllı Amerikalı oyuncu. 1998 yılında oynadığı Atlara Fısıldayan Adam filmindeki rolü ile çıkış yaptı. Daha sonra Hayalet Dünyası (Ghost World), Bir Konuşabilse (Lost in Translation) ve İnci Küpeli Kız (Girl with a Pearl Earring) gibi filmlerde rol aldı. 2003 yılında iki Altın Küre adaylığı kazandı.

Scarlett Johansson, 1984 yılında New York City’de doğdu. Babası, Karsten Johansson Danimarkalı bir mimar, dedesi Ejner Johansson ise senaryo yazarı ve yönetmendi. Annesi Melanie Sloan ise Polonyalı Aşkenaz bir yapımcıdır. Kardeşi Vanessa Johansson da bir aktristir. Diğer erkek kardeşinin ismi Adrian’dır. Ve ondan üç dakika sonra doğan Hunter Johansson isminde bir ikiz kardeşi vardır.
27 Eylül 2008 tarihinde ülkemizde yayınlanan “Two Guys and a Girl” dizisindeki Berg ve Blade II’de rol alan Ryan Reynolds ile Kanada’da aile arasında düzenlenen bir törenle evlendi.Ancak Ryan Reynolds’ın Sandra Bullock ile görüntülenmesinden sonra boşandılar.

Favorileri:

Yemek – Piza, Burger, Buffalo Wings
Renk – Kırmızı
Aksiyon Filmi – Heat (1995)
Müzik – Klasik Rock
Sanatçılar – Miles Davis, Billie Holiday, Anita O’Day, Rosemary Clooney,
Aktrisler – Helena Bonham Carter, Juliette Lewis, Meryl Streep, Judy Garland
Aktörler – Gary Sinise, Christopher Walken, Tom Cruise
Yönetmenler – Martin Scorsese, Francis Ford Coppola and Tim Burton
Filmler – Goodfellas (1990), Mean Streets (1973)
Modacılar – Marc Jacobs, Chanel, Gucci, and Prada

Filmografi:

Yıl Yapı Rol Not
1994 North Laura Nelson
1995 Just Cause Kate Armstrong
1996 Manny & Lo Amanda
If Lucy Fell Emily
1997 Home Alone 3 Molly Pruitt
1998 The Horse Whisperer Grace MacLean
1999 My Brother the Pig Cathy Kaldwell
2001 The Man Who Wasn’t There Rachael ‘Birdy’ Abundas
An American Rhapsody Zsuzsi/Suzanne Sandor
Ghost World Rebecca
2002 Eight Legged Freaks Ashley Parker
2003 İnci Küpeli Kız Griet Golden Globe ve BAFTA adaylığı
Lost in Translation Charlotte Golden Globe adaylığı ve BAFTA ödülü
2004 In Good Company Alex Foreman
A Love Song for Bobby Long Pursy Will Golden Globe adaylığı
The SpongeBob SquarePants Movie Mindy seslendirme
The Perfect Score Francesca Curtis
2005 Match Point Nola Rice Golden Globe adaylığı
The Island Jordan Two Delta/Sarah Jordan
2006 The Prestige Olivia Wenscombe
The Black Dahlia Katherine ‘Kay’ Lake
Scoop Sondra Pransky
A Good Woman Meg Windermere
2007 The Nanny Diaries Nan
The Other Boleyn Girl Mary Boleyn
2008 Vicky Cristina Barcelona Cristina
The Spirit Silken Floss
2009 He’s Just Not That Into You Anna Taylor 24 Nisan 2009’da Türkçe Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar adıyla vizyona girdi.
2010 Iron Man 2 Natasha Romanoff / Kara Dul
2012 The Avengers Natasha Romanoff / Kara Dul

 

Resimleri – Fotoğrafları:

Scarlett Johansson Profile

Scarlett Johansson Red Carpet

Scarlett_Johansson-bacak-frikik

Scarlett_Johansson-göğüs-meme-frikik

scarlett-johansson-sexy-hot-fotoğraflar-görseller

 

Bir önceki yazımız olan Justin Bieber Kimdir? başlıklı makalemizde Biyografi, Justin Bieber Biyografisi ve Justin Bieber Boyu Kaç Cm? hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir Cevap Yazın

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close