Second Grubu Kimdir?

Fi tarihinde istanbul’da kurulan pop punk grubu Second, bugüne dek punc rock’ın dev isimleri NOFX, MxPx, Yellowcard ve Jaya the Cat ile aynı sahneyi paylaştı. Sekiz yıl süren sessizliklerini 2020’nin son gününde yayınladıkları “Aklımda Bi Kördüğüm” adlı şarkı ile bozan ikili 2021 azında paylaşacakları yeni parçaları üzerinde çalışmaya devam etmektedir. Second kimdir ?

second grubu kimdir

Arkana Bakma, İki bomba, Hey, Eski ve Kusurlu, Ardından ve Boyver Dimokyan Usta adlı parçalara da imza atmıştır. Second grubu kimdir ? 1999 senesinde Özgün Semerci ve Özgür Poyraz tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi’nde kurulan Second, kendi şarkılarını kaydeden bir punk rock grubudur. Bugüne kadar Nofx, Yellowcard, Mxpx, Jaya the cat gibi gruplara açılış grubu olarak eşlik eden bu grup, Peyote ve Bronx gibi bilinen mekanlarda da sahne almıştır.

Bir yorum

  1. Hey ve mutsuzum işte şarkılarını öneriyorum aşırı beğeniyorum ve ilk dinlediğimde de beğenmiştim. Mutsuzum işte şarkısı yeni nesilin hissettiklerini anlatıyor gibi şu sözlerle;
    Mutsuzum işte var mı diyeceğin?
    Takvime baktım yok bir geleceğim.
    Sabahları boktan hayata devam ederken açılmak ve biraz da olsun içindeki hisleri şarkılarla hissetmek için birebir bir grup öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir